Search
Close this search box.
Purchase this Product and Earn 12,000 Reward Points (RM120.00)

ActivKnee Pro

(7 customer reviews)

YES! Saya ready nak rasa kelegaan jangka masa panjang.

ActivKnee Pro adalah solusi efektif dan selamat untuk sakit lutut khususnya osteoarthritis.

1 Botol – RM120

2 Botol – RM240
+ FREE 1 botol
+ FREE Postage
(Dapat 3 botol semuanya)

Earn 12,000 Reward Points
RM120.00

Availability: 149 in stock

Weight 0.1 kg

7 reviews for ActivKnee Pro

  1. Ismawi Abdul Rahman (verified owner)

    almdulillh.. ibu sy consium mase mula2 ambk 3 botol duluu.. kurng skt lutut die

  2. Faidzah Abdul Rashid

    Sejak kak ambik supplement tu …kak berjalan dekat2 tak pakai tongkat dah. .. Ramadan ni pi surau tak pakai tongkat …sakit pun tinggal sikit2 je. tu yang nak order lagi, takut abis. takut sakit balik nanti. banyak2 makan ubat utk sakit lutut… akhirnya kak dipertemukan dengan activknee pro…

  3. Pn Aisyah –

    Sy masih ambil sebotol hampir habis. mslh lutut sakit ada kurang sikit. tak mcm sebelum ni, bila berjalan lebih sikit lutut rasa berat dan sukar dibengkokkan terutama bila bangun dari cangkung dan bila bangun dr sujud utk rakaat seterusnya.

    Skrg ni alhamdulillah terasa ringan.

    sy akan terus konsisten utk ambil ActivKnee pro ni

  4. AMALIAH OTHMAN (verified owner)

    Alhamdulillah,setkt ni saya serasi dgn active kneepro dan terus setia….x bole miss 😉❤️
    Saya ambil 2biji sehari
    Alhamdulillah da bole solat mcm biasa 🥰
    Da lbh aktif bergerak,turun naik tngga
    Saya pun mmg berdiet utk turunkn berat bdn

  5. Rosemawati binti mohamad yatim (verified owner)

    Dah abis,2 botol,ada lg satu otw
    Rasa mmg byk kurang nya,cuma x boleh aktif sgt lah
    Klu byk berjln,dtg jugak sakitnya tu
    Alhamdulillah
    Dah mcm² acik cuba
    Rasanya ni yg terbaik
    Jd acik istiqamah dgn akp ni

  6. Zuraidah Mustaffa (verified owner)

    Saya dan suami guna, kalau dulu nk naik dan turun kereta atau tangga sakit lutut, sekarang Alhamdulillah.
    Penah dulu solat duduk, sekarang solat mcm biasa.
    Dan boleh pacak tapak kaki masa tahiyat.
    Dulu duduk pun senget ja.
    Masa tu beli supplements glucosamine kat farmasi.

  7. Rohaya Kulop (verified owner)

    Sebenarnya dah dekat 20 org jugak Cikgu promote.
    Cuma, mngkin mereka x sebut nama Cikgu
    Kaki Cikgu dh semakin kuat.
    Tu yg ramai sahabat terkejut. Alhamdulillah sesuai dgn ActivKnee Pro.
    Cikgu dh gi jogging, main badminton.
    Paling bersyukur, dpt solat seperti biasa.
    Semoga, sahabat2 yg lain juga dpt sembuh juga.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(7 customer reviews)

Availability: 149 in stock

Weight 0.1 kg
Shopping Cart