Search
Close this search box.

"overhaul" diri dalam 13 hari

Program mudah, berkesan dan selamat untuk kembalikan kesihatan tanpa kos kayangan

Apakah program ini?

Program ini membantu anda membentuk tabiat kehidupan seharian supaya lebih mudah, jelas dan fokus.

Perubahan tabiat kecil ini akan memberikan impak besar pada kesihatan, kebahagiaan dan ketenangan anda. Ini apa yang anda akan dapat dalam program ini:

  1. Setiap hari selama 13 hari, anda akan diberikan panduan melalui email atau whatsapp tentang satu tabiat baru untuk dibentuk, dan bagaimana nak mencapainya dengan mudah
  2. Tiga (3) botol supplement “Sari Suri Keluarga” dari 10 rempah ratus yang membekalkan badan anda dengan super antioksida. Ini kerana pemakanan moden kita sekarang tidak mencukupi
  3.  Ebook “Traffic Light Makanan” – apa yang patut berhenti makan, teruskan makan, dan mulai makan.
  4. Ebook “Panduan Order Makanan Sihat Di Restoran”

kenapa program ini berkesan?

Kita dijadikan sebaik-baik makhluk (Surah At-Tin ayat 4).

Sel-sel kita sentiasa bekerja keras membaik pulih kerosakan sel-sel lama dan menggantikannya dengan percambahan berjuta-juta sel baharu.

Sepatutnya siapa yang ada penyakit seperti kencing manis, kanser, penyakit buah pinggang, dan apa saja penyakit dibaiki secara sendiri oleh badan.

Tapi badan kita gagal. Kerana toksin (free radical) yang ada dalam badan melebihi antioksidan yang tugasnya melawan free radical.

Longgokan toksin beracun diperoleh kesan daripada pengalaman hidup seperti stres, trauma, ketakutan, cepat marah, dendam, sakit hati, cemburu, dan gaya hidup tidak sihat.

Longgokan toksin beracun fizikal pula diperoleh daripada makanan dan minuman moden seperti fast food, racun pada sayuran dan buah, makan diproses, gula, donut – yang gagal dipam keluar dari badan.

Dan yang paling penting, kita harus memahami yang benar-benar merawat dan memulihkan kita bukannya ubatan atau makanan, tetapi Allah SWT.  Apabila kita berusaha untuk mengutamakan Allah, dengan kasih dan sayangNya dan dengan izinNya kita akan diberi kemudahan.

Program “Overhaul Diri dalam 13 Hari” berkesan kerana ia mengambil kira rawatan untuk 3 elemen utama iaitu:

  • Badan fizikal (melalui pemakanan)
  • Emosi (melalui gaya hidup)
  • Rohani (melalui amalan agama)

Apabila kita kembalikan kekuatan badan, ia lebih dari mampu untuk melawan toksin dan sel-sel rosak yang membunuh kita secara perlahan.

Sekarang terlalu banyak kes dan contoh di mana pesakit kronik berjaya pulih dan “reverse” penyakit mereka dengan mengurangkan ubatan hospital dan rawatan kos kayangan berharga ratusan ribu. Baik di dalam dan luar negara, semakin ramai hanya pulih dengan mengubah tabiat pemakanan dan tabiat kehidupan.

"Jadikan makanan sebagai ubat. Bukan ubat sebagai makanan"

program penuh
RM190

Overhaul Diri Dalam 13 Hari

Quick start guide yang akan dihantar setiap hari selama 13 hari ke email atau whatsapp. Ia mengandungi tabiat-tabiat mudah tapi impak besar untuk mengubah kesihatan anda. Merangkumi badan (jasmani), emosi (mental), rohani (spiritual).

3 Botol Sari Suri

3 botol Sari Suri "Sari Keluarga" dengan 10 rempah ratus super anti-oksidan yang melawan toksin dan free radikal yang terkandung dalam badan

Ebook "Jangan Order"

Panduan order makanan sihat di restoran Malaysia agar buat pilihan yang sedap tapi sihat!

Ebook "Traffic Light Makanan"

Panduan apakah makanan yang patut berhenti diambil, diteruskan untuk ambil, dan makanan baru yang harus dimulakan untuk ambil

Sokongan dan Bantuan

Dapatkan sokongan, dorongan dan motivasi secara peribadi dari penasihat nutrisi kami yang akan susah senang bersama dengan anda.

percubaan 1 botol
rm58

1 Botol Sari Suri

1 botol Sari Suri "Sari Keluarga" dengan 10 rempah ratus super anti-oksidan yang melawan toksin dan free radikal yang terkandung dalam badan

Shopping Cart